Vad är din favoritdryck?

Är du en kaffe eller te-person? Längtar du till den första koppen kaffe redan när du vaknar? Eller älskar du att krypa upp i soffan med en kopp rykande varmt te?

Vi är många som inte kan klara oss utan kaffe. För oss är doften av nybryggt kaffe rena njutningen. Och får vi inte den där koppen på morgonen kan hela vår dag vara förstörd. Men det är skillnad på kaffe och kaffe och det vet man om man är en riktigt kaffeälskare

Ekologiskt kaffe

Att välja ett bra kaffe är viktigt. Det allra bästa är såklart att välja ett ekologiskt odlat kaffe med hög kvalitet. Ett kaffe som är varsamt rostat vid låg temperatur. På det sättet får man fram den bästa aromen, smaken och färgen, samtidigt som du får den absolut bästa smakupplevelsen. Kolla upp på nätet och köp något passande.

En kopp te tack

Men är du kanske en te-drickare? Längtar du kanske till kvällen när du kan ta den där efterlängtade koppen te och sätta dig i soffan framför favoritserien? Eller brukar du kanske bjuda hem dina vänner på te och hembakta scones? Då är ett ekologiskt örtte perfekt för dig. Det innehåller dessutom inget koffein så du kan även dricka det sent på kvällen utan att riskera en sömnlös natt.